آلرژن های موجود در گوش قرمز Vs بیماری های قلبی!

ارتباط آلرژن های موجود در گوش قرمز با ایجاد بیماری های قلبی
محققان دریافتند ابتلا به آلرژی غذایی ضد آلرژن گوشت قرمز خطر بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد!
تاریخ : June 14, 2018
منبع : NIH/National Heart, Lung and Blood Institute
تیمی از محققان اعتقاد دارند حساسیت نسبت به آلرژن های موجود در گوشت قرمز به ایجاد پلاک در شریان های قلب منجر می شود. هرچند میزان بالای چربی های اشباع شده موجود در گوشت قرمز برای سال ها عامل اصلی برای افزایش بروز این بیماری ها در نظر گرفته شده است. مطالعات نشان می دهد بعضی از افراد به دلیل نوعی آلرژی غذایی بر ضد آلرژن های موجود در گوشت قرمز بیشتر مستعد ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می شوند. این مطالعه که توسط موسسه ملی قلب، ریه و خون ، که بخشی از مؤسسات ملی بهداشت (NIH) است در ژورنال انجمن قلب آمریکا با نام (ATVB) به چاپ رسیده است. به گفته ی پروفسور McNamara استاد پزشکی در مرکز تحقیقات قلب و عروق سیستم بهداشتی ویرجینیا شهر شارلوتسویل، این یافته جدید بدست آمده از یک گروه کوچک از افراد از ویرجینیا احتمال جالب توجهی را به وجود می آورد که حساسیت به گوشت قرمز ممکن است عامل نامطلوب در بیماری قلبی باشد. به اعتقاد این محقق نتایج بدست آمده از این جمعیت کوچک باید در جمعیت های بزرگتر و نواحی جئوگرافیک مختلف مورد بررسی و تایید قرار گیرد و نیاز به بررسی های آزمایشگاهی بیشتری دارد.
در مورد اثر آلرژی مادر بر جنسیت کودک بیشتر بخوانید.
تعداد افراد مبتلا به آلرژی به گوشت قرمز در ایالات متحده مشخص نیست اما محققان تخمین می زنند که ممکن است 1 درصد جمعیت در برخی مناطق باشد. البته تعداد افرادی که بر علیه آلرژن های گوشت قرمز آنتی بادی تولید می کنند هر چند فاقد علائم مشخصی هستند به مراتب بیشتر می باشد. محققان می گویند که این میزان 20 درصد از جمعیت در برخی مناطق است.

آلرژن اصلی موجود در گوشت قرمز که نوعی قند پیچیده تحت عنوان (galactose-α-1,3-galactose ) و یا (alpha-Gal ) در سال های اخیر توسط محققان کشف گردیده است. جالب تر اینکه نوعی کنه موسوم به کنه تگزاسی یا کنه ستاره تگزاسی وقتی افراد را نیش می زند آن ها را نسبت به این آلرژن حساس می کند. به همین دلیل آلرژی به گوشت قرمز در مناطقی از آمریکا که این کنه شایع تر است ( جنوب شرقی ) بیشتر در بین افراد مشاهده می شود.
برای مدت ها دانشمندان بر این عقیده بوده اند که آلرژن ها قادرند تا با القای تغییرات معین ایمونولوژیکی منجر به تشکیل پلاک های عروقی شوند ولی مکانیسم دقیق این ارتباط برای آن ها مشخص نشده بود. در مطالعه حاضر، محققان برای اولین بار نشان دادند که یک مارکر مخصوص خونی مربوط به آلرژی گوشت قرمز با سطح بالاتری از پلاک شریانی یا رسوبات چربی در پوشش داخلی درون شریانها در ارتباط است. مشخص شد که این مارکر خونی در واقع آنتی بادی IgE بر ضد آلرژن اصلی گوشت قرمز (alpha-Gal ) می باشد.
برای جلوگیری از آلرژی؛ پستانک نوزادتان را بمکید! بیشتر بخوانید
برای شناسایی این مارکر خونی، محققان نمونه های خون گرفته شده از 118 بزرگسال را بررسی و در 26 درصد از آن ها آنتی بادی های ضد (alpha-Gal ) را در آن تشخیص دادند، که نشان دهنده حساسیت به گوشت قرمز می باشد. با استفاده از یک روش تصویربرداری، محققان دریافتند که مقدار تشکیل پلاک شریانی 30 درصد در بیماران دارای آلرژی ضد (alpha-Gal ) در مقایسه با بیماران غیر حساس بیشتر است.
تشکیل این پلاک ها ، نشانه بارز آترواسکلروز هستند که به این معنی است که احتمال حمله قلبی و سکته مغزی در افراد افزایش می یابد. البته شواهدی مبنی بر ارتباط بین آلرژن های گوشت قرمز و بیماری عروق کرونر هنوز مقدماتی است، بنابراین آن ها بایست برای انجام مطالعات حیوانی و انسانی دقیق برای تایید یافته های اولیه خود برنامه ریزی داشته باشند. در حال حاضر تنها درمان آلرژی گوشت قرمز هنگامی که تشخیص داده می شود اجتناب از خوردن گوشت قرمز است. به اعتقاد دکتر احمد حسن مدیر برنامه در شاخه بیماری های قلبی عروقی و آترواسکلروزیس NHLBI “در حالیکه مطالعات بیشتری لازم است، اما پژوه فعلی یک رویکرد جدید بالقوه یا هدف برای پیشگیری یا درمان بیماری های قلبی در یک زیر گروه افرادی که به گوشت قرمز حساسیت دارند، فراهم می کند.
در حال حاضر، مصرف کنندگان گوشت قرمز تشویق می شوند تا از یافته های جاری برای شیوه زندگی سالم و کمک به قلب خود استفاده کنند. و این شامل به کارگیری یک رژیم غذایی سالم شامل خوردن مقدار زیادی از سبزیجات، میوه ها، غلات کامل و دیگر غذاهای سالم است. گوشت قرمز می تواند برای گروهی از افراد غیر آلرژیک سالم و نسبتا بی خطر باشد. سایر تغییرات در شیوه زندگی که به قلب سالم تر شما کمک می کند شامل تمرکز بر وزن سالم، کنترل استرس، تمرین بیشتر و ترک سیگار می باشد.
منبع :
ایمونولوژی تودی؛ بزرگترین جامعه ایمونولوژی کشور
دیدگاهتان را بنویسید