اساتیدی از جنس عشق وحمایت!❤️????

ادامه مسیر لنفوسیت های T اما، به مدد سیگنال های نخست و کمک محرکهای با ارزش میسر است.
????هدف، همواره از ما دور میشود. هر چه به پیشرفتهای بزرگتری نائل آییم، بیشتر به بیارزشی خود پی میبریم. شادمانی در تلاش نهفته است نه در دستیابی به هدف. تلاش تمام و کمال، عین پیروزی است. جملهای از گاندی را میتوان توصیفی از گروهی دانشجویان علاقهمند، عاشقان ایمونولوژی، پرتلاش، و البته باانگیزه ای دانست، که از ابتدای تولد ایمونولوژی تودی تمام و کمال تلاش خود را برای ادامه مسیرشان به کار بسته اند. البته
همواره اعتقاد قلبی به این اصل داشته و داریم که هیچ وقت به شما آرزویی داده نمیشود مگر اینکه قدرت به واقعیت پیوستن آن هم به شما داده شود. ولی، شاید مجبور باشید برایش تلاش کنید.
سالی که گذشت…
سال ۱۳۹۸ در مجموع سالی سرشار از حوادث تلخ و البته شیرین بود. نمیتوان در یک کلام، یک سال را خلاصه کرد. به اعتقاد ما یکسال دقیقا مانند سلول های NK برآیندی از سیگنال های مثبت و منفی ایجاد شده توسط انواعی از گیرنده های آن می باشد. اما به هر روی، سیلی وحشتناک و کم نظیر، سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی و پرپر شدن هموطنان و جوانان نخبه کشورمان، و هماکنون پاندمی ویروسی تاجدار، مرموز، و بی نهایت شگفت انگیز که به بیان نشریه اکونومی عملا جهان را به تعطیلی کشانده است را، میتوان سیگنال های منفی ناشی از NKG2A دانست! البته همدلی و انسانیت هموطنانمان در کمک به سیل زدگان خوزستانی و تلاش بی وقفه کادر درمان در مقابله با یکه تازی این ویرس گستاخ، و همدردی تمام و کمال با بازماندگان سانحه هواپیما را می توان سیگنال های مثبت ناشی از NKG2D در نظر گرفت.
اما سال ۹۸ برای ایمونولوژیتودی موفق ترین سال در حیات خود بود. برگزاری دومین سمینار تخصصی فلوسایتومتری درتابستان 98، نخستین سمینار HLA-typing اصفهان در پاییز، و نخستین سمینار تخصصی ریل تایم پی سی آر در زمستان و با همکاری شبکه جهانی آموزش و پژوهش های علمی (یوسرن) ، همکاری با شرکت های دانش بنیان و استارتاپ های موفق کشورمان، نزدیکی و همکاری هرچه بیشتر با تمامی گروه های ایمونولوژی دانشگاه های مختلف و البته ورود قوی تر به عرصه آموزش مجازی در کنار انتشار صدها مطلب برگرفته از معتبرترین مقالات و منابع ایمونولوژی، تنها بخشی از کارنامه موفق ایمونولوژی تودی در سال 98 بوده است.
قدردان حمایت های شما هستیم.
ایمونولوژیتودی همچنین از ابتدای مسیر در کنار کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی اهواز ایستاده و قطعا تا برگزاری موفق آن این همکاری و همدلی ادامه خواهد یافت. اما آیا می توان لنفوسیت T زا بدون حمایت و پشتیبانی دندرتیک سل در نظر گرفت؟ آیا بدون کمک محرکهای مختلف لنفوسیت T اساسا مسیر اجرایی شدن را به درستی طی میکند؟ آیا تیموسیت های موجود در تیموس بدون تیموپوئیتین می توانند تکامل موفق داشته باشند؟ قطعا خیر!
اساتید برجسته و بزرگواری همچون جنابان آقایان:
دکتر نیما رضایی، مؤسس و ریاست محترم یوسرن و ایمونولوژیست برجسته کشورمان،
دکتر سید محمود مسیحا هاشمی، استاد با اخلاق و پرتلاش و دبیر انجمن ایمونولوژی و آلرژی،
دکتر فرشید یگانه، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،
دکتر علی خدادادی، دبیر علمی پانزدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی و استاد ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی اهواز،
دکتر محمود بزرگمهر استاد با تسلط و تخصص مثال زدنی در فلوسایتومتری،
دکتر مهدی تقدسی، استاد ایمونولوژی و متخصص در زمینه HLA،
دکتر رضا فلک، استاد ایمونولوژی و مدیر گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران،
دکتر مجید خوش میرصفا،
دکتر فرشید نوربخش،
دکتر یدالله شکیبا،
دکتر رضا یزدانی،
دکتر سیدمحمد جزایری،
دکتر سید امیر جلالی،
سرکار خانم دکتر اعظم کاظمی
و تمامی اساتید عزیز دیگر که حامی ما بودهاند، بی شک برای ما نقشی معادل دندرتیک سل های هدایت کننده، حامی، راهنما و راهشگا داشته اند و ما قدردان حمایت های بی دریغ ایشان بوده و خواهیم بود.
سخنی با مخاطبان ایمونولوژی تودی
در پایان روی سخنمان اما با، ارزشمنرترین و اصلی ترین انگیزه ما برای ادامه مسیرمان در آینده است. تک تک شما مخاطبان و همراهان همیشگی، که تردید نداشته باشید اگر حمایت ها و دلگرمی های شما نبود بی شک امروز ایمونولوژی تودی به پایان راه خود رسیده بود. لنفوسیت های نایو بدون حضور و شناخت آنتی ژن تنها ساعاتی دوام می آورند ولی با شناخت و حضور آنتی ژن به عنوان سیگنال اول روزها، ماه ها و سال ها باقی می مانند و بی تردید شما عزیزان سیگنال اصلی و نخست ما بوده و هستید و خواهید بود. سخن را با جمله ای با ارزش از لویی پاستور به پایان می رساینم : صرف نظر از هر پاداشی که زندگی به تلاشهایمان بدهد یا ندهد، آنگاه که لحظه مرگ فرا میرسد هر کدام از ما باید این حق را داشته باشیم که با صدای بلند بگوییم:«من آنچه در توان داشته ام انجام دادهام.
سبز باشید و سبز بمانید ????
ایمونولوژی تودی؛ بزرگترین جامعه ایمونولوژی کشور
دیدگاهتان را بنویسید